Zonnepanelen installatie

Elke zonnepanelen installatie vindt met aandacht en zorg plaats. Dat begint al bij het vervoer van de zonnepanelen en het plaatsen van de zonnepanelen op uw dak. De zonnepanelen plaatsen wij met een speciale elektrische rolsteiger of mobiele accu ladder lift. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen onbeschadigd geïnstalleerd worden.

Tevens zetten wij de omgeving af met afzetlint zodat voorbijgangers geen gevaar lopen tijdens de installatie werkzaamheden.

Prezon
Suntech zonnepanelen

Communicatie

Onze hoofdinstallateur is tijdens het gehele installatieproces uw aanspreekpunt inzake alle technische zaken. Hij houdt u op de hoogte van de vorderingen en geeft u tijdens de installatie desgewenst uitleg en informatie.

Mochten er tijdens de installatie aanvullende vragen hebben of aanpassingen willen laten doorvoeren dan kan u dat ten alle tijden communiceren met de hoofdinstallateur. Hij zal er zorg voor dragen dat de aanpassingen naar wens doorgevoerd worden.

Vakbekwame installateurs

Wij werken met vakbekwame, ervaren installateurs die zowel intern als extern zijn opgeleid. Onze installateurs werken volgens uniforme branche standaarden.

Prezon Duurzaam werkt met minimaal 3 installateurs voor elke installatie. Twee installateurs die de dakwerkzaamheden uitvoeren en 1 installateur die de werkzaamheden in de woning verzorgd. Uiteraard laten onze monteurs na afloop alles netjes en schoon achter!

Vakbekwame installateurs
Installatie

Inspectie

Na de installatie zal onze installateur een visuele en technische inspectie uitvoeren van uw zonne-energie systeem. Voor de uiteindelijke oplevering worden met een warmtebeeldcamera de werking van de zonnepanelen getest om er zeker van te zijn dat alle zonnepanelen goed functioneren.

Als de inspectie naar tevredenheid is afgerond zal onze installateur de definitieve oplevering van de zonnepanelen doen.

De oplevering

Nadat de installatie en inspectie is afgerond, neemt de hoofdinstallateur de zonne-installatie met u door. Hierbij krijgt u uitgebreid uitleg over de werking van de zonnepanelen en de omvormer.

Samen met de installateur loopt u nogeens alle punten van het opleverrapport door. Pas als u helemaal tevreden bent vindt de definitieve oplevering plaats.

Zonnepanelen kopen Dordrecht