Zonnepanelen

Ze komen steeds meer in het straatbeeld van Nederland voor: zonnepanelen. Meer en meer mensen willen namelijk zelfvoorzienend zijn. Zowel zakelijk als particulier. Gelukkig hoeft u voor het installeren van zonnepanelen niet meer de hoofdprijs te betalen. Zeker wanneer u zaken doet met Prezon Duurzaam geniet u van een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

Het assortiment

Zonnepanelen komen in vele soorten en maten voor. Dit kan keuzestress opleveren. Want welk type past nu het beste bij uw woning of bedrijfspand? Onze specialisten denken graag met u mee. Bij ons kunt u uit verschillende topmerken kiezen, waaronder: AEG en Solarwatt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Solarwatt Glas of Glas 315WP? Hiermee geniet u ruim 30 jaar van een lineair rendement. Ook de producten van AEG staan bekend om hun hoge efficiëntie. Voor een voordelige basis verwijzen wij u naar ons Suntech-pakket.

Naast zonnepanelen verkopen wij ook:

Omvormers;
Batterij-omvormers;
Optimizers.

Onze installateurs van zonnepanelen

Het installeren van panelen is een precies werkje. Om die reden schakelen veel klanten de hulp van onze installateurs in. Het plaatsen van onze producten gaat met aandacht en zorg gepaard. Zo gebruiken wij afzetlinten en schakelen wij minimaal drie installateurs bij het plaatsen van uw zonnepanelen in. Deze leiden wij zowel intern als extern op, zodat wij u de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

Goed materiaal met Prezon Duurzaam

Prezon Duurzaam is een grote speler binnen de zonne-energiesector. Met onze oprichting in 2014 zijn wij de een van de meest ervaren organisaties binnen onze branche. Hierbij hebben wij ervaring in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Nieuwsgierig naar wat wij tot nu toe voor onze klanten betekend hebben? Bekijk dan zeker ons portfolio of lees wat onze klanten vertellen.

Vandaag nog zonnepanelen kopen?

AEG. Solarwatt. Suntech. Wanneer het om zonnepanelen gaat, kunt u vandaag de dag veel verschillende producten kopen. Dat kán het maken van een keuze moeilijk maken. Gelukkig staan de specialisten van Prezon Duurzaam uit Dordrecht graag voor u klaar. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. U kunt ook eerst contact met ons opnemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 078 20 49 098. Welke zonnepanelen gaat u straks kopen?