Voordelig laden met een laadpaal thuis?

  • Prezon verzorgt het van A tot Z
  • Ontdenk wat jij kan besparen per jaar!
  • Ontvang persoonlijk laadpaal advies
  • Duidelijke en transparante informatie

    Doe de gratis Laadpaalcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Voordelen van een laadpaal aan huis

U kunt laden wanneer u wilt

Tegenwoordig worden er steeds meer elektrische auto’s verkocht. Hierdoor neemt de drukte toe op de laadpalen waar iedereen gebruik van kan maken. Met een laadpaal aan huis hoeft u niet te wachten op andere. Daarnaast kunt u uw auto ‘s nacht opladen waardoor u de volgende dag weer met een volle accu kan vertrekken.

Auto opladen via zonnepanelen

Elektrisch rijden kan nog duurzamer en voordeliger. Dit kunt u doen door elektriciteit op te wekken via uw zonnepanelen op het dak. Zodra u uw auto oplaad, met de zonnepanelen op uw dak, krijgt u nauwelijks extra kosten op uw energie rekening. Naast de mindere kosten rijd u zo ook het meest milieuvriendelijk.

Eigen laadpaal is voordeliger

Tegenwoordig bij publieke laadstations zijn de tarieven hoger, dan dat u uw eigen stroom gebruikt om uw auto op te laden. Op sommige locaties is het zelfs zo dat de tarieven twee tot vier keer hoger liggen, dan wanneer u uw eigen stroom gebruikt. U betaald namelijk een extra bedrag aan de aanbieder van de laadpaal.

Live controle via de app

Krachtige functies binnen handbereik

Met de laadpaal app kan de laadpaal eenvoudig worden bediend. Laadsessies kunnen worden gepland, de status kan worden bekeken en familieleden kunnen worden toegevoegd.

Je hele energiehuishouden in één app

De app biedt live inzicht in de uur prijzen, het verbruik en stuurt slimme notificaties voor de goedkoopste uren. Het is een handige tool om het energiehuishouden te beheren.

Automatische meldingen

Ontvang automatisch meldingen wanneer je auto klaar is met opladen, niet aangesloten is aan je laadpaal voordat de geplande laadsessie begint en krijg meldingen wanneer er een software update beschikbaar is.