Jouw bedrijfsdak verduurzamen met zonnepanelen?

  • Efficiënte energiebeheer
  • Duurzaam rendement verbetering
  • Kostenbesparing lange termijn

    Doe de gratis dakcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Ook besparen met zonnepanelen?

Binnen een minuut geregeld!

Simpel en snel

Met zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening. Het is nu mogelijk om dit binnen een minuut te regelen. Dit kan heel simpel en snel door de dakscan in te vullen.

Gratis en vrijblijvend

Het invullen van de dakscan is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Na het invullen van de dakscan wordt er contact met u opgenomen.

Betrouwbare installateurs

De installatie van de zonnepanelen wordt uitgevoerd door betrouwbare installateurs. Zij hebben jarenlange ervaring en werken met hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van een goede installatie en een optimaal rendement.

Bespaar op uw energierekening

Met de installatie van zonnepanelen kunt u flink besparen op uw energierekening. U wekt namelijk zelf energie op, waardoor u minder afhankelijk bent van uw energieleverancier. Zo kunt u op een duurzame manier bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd geld besparen.

Doe de dakscan

De kracht van zonne-energie

Zonne-energie is een duurzame investering voor bedrijven. Het is niet alleen goed voor de portemonnee, maar draagt ook bij aan een duurzame samenleving. De adviseurs van Prezon kunnen bedrijven voorzien van advies op maat. Door middel van nieuw ontwikkelde software wordt het systeem exact op maat gemaakt en geoptimaliseerd voor het pand. Berekeningen zijn indicatief en gaan uit van de gemiddelde energieprijs van € 0,49 per kWh. Prezon verzorgt het traject van begin tot eind en bekijkt het dak op afstand om een dakplan op maat te maken. Bij vragen of extra hulp kan er contact worden opgenomen met Prezon.

Zakelijke voordelen

Het overstappen op zonne-energie of het nemen van andere duurzame oplossingen heeft veel voordelen voor ondernemers. Een investering in zonnepanelen of andere duurzame oplossingen kan een flinke investering zijn, maar deze zonnepanelen hebben zichzelf binnen enkele jaren terugverdiend. Dit zorgt voor een kostenbesparing op de energierekening en geeft uw onderneming een duurzame uitstraling. Door deze besparing kunt u in de toekomst geld overhouden om te investeren in nieuwe kansen. Bovendien draagt u bij aan het verminderen van CO2-uitstoot.

Zonne-energie op bedrijfsdaken

Bedrijven met een groot oppervlakte dak kunnen veel meer doen dan alleen het dak leeg laten. Met zonne-energie kan er namelijk een duurzame investering worden gedaan. Door zelf energie op te wekken, dalen de maandelijkse energiekosten en wordt er bijgedragen aan een duurzame samenleving. Duurzaamheidsadviseurs kunnen op afstand het dak bekijken en bepalen hoeveel zonnepanelen er op het dak passen. Voor vragen of meer informatie kan er contact worden opgenomen met een van de adviseurs.

Zonne-energie op uw grond

Soms is het dak van uw huis niet geschikt voor zonnepanelen vanwege de constructie of de ligging ten opzichte van de zon. Maar als u een stuk ongebruikte grond heeft, dan kunt u daar wellicht een eigen zonneveld laten installeren. Dit is een duurzame investering omdat u uw eigen stroom opwekt en bijdraagt aan een duurzame samenleving. Onze Duurzaamheidsadviseurs kunnen op afstand uw land bekijken en precies bepalen hoeveel zonnepanelen er op uw stuk grond geplaatst kunnen worden. Zo haalt u meer uit uw grond en draagt u bij aan een betere toekomst. Neem gerust contact op met een van onze Duurzaamheidsadviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden.

Laadpalen voor bedrijven

Prezon biedt innovatieve laadoplossing die geschikt is voor flatgebouwen, bedrijven, kantoren en grote parkeergelegenheden. Het is een gemakkelijke en betaalbare manier om te investeren in moderne en toekomstgerichte laadinfrastructuur. De laadpaal biedt meer vermogen, een slimme bediening en een hoog beveiligingsniveau. Prezon maakt gebruik van volledig dynamische load balancing, waardoor alle beschikbare elektrische capaciteit wordt benut. Dit betekent dat wanneer meerdere laadrobots op dezelfde zekering zijn aangesloten, de beschikbare stroom automatisch en dynamisch wordt verdeeld over de units. Zo kunnen alle aangesloten auto’s tegelijkertijd worden geladen.

Bent u opzoek naar laadpalen voor uw bedrijf? Dan bent u op het juiste adres. Steeds vaker horen wij in de markt van bedrijven dat zij het wagenpark wel willen elektrificeren, maar niet precies weten hoe. Een aantal vragen die wij vaak horen van de klant:
  • Hoe werkt het opladen van een elektrische auto?
  • Welk merk is de beste keus?
  • Wat houdt een laadoplossing in voor de energieaansluiting van mijn bedrijfspand, wat is de beste oplossing?
  • Mijn bedrijf heeft al een laadstation en we willen uitbreiden, is dat mogelijk?

Het antwoord op deze vragen verschilt per bedrijf. Wij helpen u graag om u het beste advies te geven zodat wij wat moois kunnen plaatsen bij u! Bent u benieuwd hoe wij het aanpakken bij u?

Zakelijke duurzaamheid oplossing

Heeft u bijvoorbeeld een grootpand? Dan kunt u geld verdienen met u dak en tegelijkertijd verduurzamen! Bent u nou benieuwd hoeveel zonnepanelen op u bedrijf passen? Of bent u benieuwd hoeveel geld u gaat besparen?

Doe de dakscan