Voordelig laden met een laadpaal thuis?

  • Prezon verzorgt het van A tot Z
  • Ontdenk wat jij kan besparen per jaar!
  • Ontvang persoonlijk laadpaal advies
  • Duidelijke en transparante informatie

    Doe de gratis Laadpaalcheck!

Binnen 1 minuut geregeld!

Slimme meterkast van Prezon

Bij Prezon zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve en duurzame energieoplossingen. Onze nieuwste aanbod, de Slimme Meterkast, is een baanbrekende stap in energiebeheer voor zowel huishoudelijke als zakelijke klanten in Nederland. Met de integratie van de Enphase Envoy S-Metered en dynamische energiecontracten, zet Prezon een nieuwe standaard in het slim beheren van uw energieverbruik.

De Kracht van de Enphase Envoy S-Metered

De Enphase Envoy S-Metered is het hart van onze Slimme Meterkast. Deze geavanceerde technologie stelt gebruikers in staat om hun energieproductie en -consumptie in real-time te monitoren en te beheren. Door naadloze integratie met zonnepanelen en thuisbatterijen biedt de Enphase Envoy S-Metered een ongeëvenaarde controle over uw energievoorziening.

Doe de meterkastcheck

Optimaliseer jouw energiekosten

In combinatie met onze Slimme Meterkast, is dit een goede combinatie met een dynamische energiecontract. De integratie van thuisbatterijen in uw Slimme Meterkast biedt niet alleen een back-up in geval van stroomuitval, maar ook een slimme manier om energiekosten te verlagen. Door energie op te slaan wanneer deze goedkoop is, kunt u deze gebruiken of verkopen wanneer de prijzen hoger zijn. Dit verhoogt uw energieonafhankelijkheid en verlaagt uw energierekening.

Voordelen voor zowel Particulieren als Bedrijven

De Slimme Meterkast van Prezon is geschikt voor zowel particuliere huishoudens als bedrijven. Onze oplossing helpt u niet alleen om geld te besparen, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst door het optimaliseren van hernieuwbare energiebronnen.