Zonnepanelen Dordrecht

Zonnepanelen komen steeds meer in het straatbeeld van Dordrecht voor. Niet zo vreemd, want in de toekomst willen we duurzamer – en vooral: zelf – in onze energie voorzien. Wie nu stappen maakt, is op een goede toekomst voorbereid. Schakel daarom vandaag nog Prezon Duurzaam in. Bij ons kunt u niet alleen zonnepanelen kopen, maar ze ook in Dordrecht laten plaatsen door onze installateurs. Dus: waar wacht u nog op?

Vraag direct een offerte aan

Kiest u ervoor om bij ons in Dordrecht zonnepanelen te kopen? Dan kunt u kiezen uit topmerken, zoals: AEG en Solarwatt. Wat dacht u van de Solwatt Glas of Glas 315WP? Dit model is bij ons standaard voorzien van de optionele garantieverlening. Dit betekent dat u 30 jaar lang verzekerd bent van een werkend product en een lineaire rendement. De zonnepanelen van AEG staan bekend om hun hoge standaarden en efficiëntie, ook zijn ze verkrijgbaar in Glas Glas. Wilt u een basispakket en zo uw stroomkosten dekken? Dan kunt u kiezen voor onze Suntech pakket, die zijn namelijk wat voordeliger dan onze andere merken.

Zonnepanelen in Dordrecht

Installateur van zonnepanelen

Nadat u bij ons uw zonnepanelen heeft gekocht, kunt u deze ook door onze installateurs op uw pand in Dordrecht laten plaatsen. Dit doen wij met aandacht en zorg, wat al begint bij het vervoeren van de verschillende panelen. Ook plaatsen wij afzetlinten, zodat voorbijgangers geen risico lopen. Onze installateurs zijn stuk voor stuk vakbekwame specialisten, die zowel intern als extern zijn opgeleid. Om u van de hoogste kwaliteit te kunnen voorzien, werken wij met minimaal drie installateurs per installatie. 

Zonnepanelen van Prezon Duurzaam

Prezon Duurzaam is sinds 2014 een speler binnen de zonne-energiesector. Met honderden installaties op onze naam zijn onze installateurs ervaren in het plaatsen van zonnepanelen in Dordrecht, Hardinxveld, Ridderkerk, Barendrecht en omgeving. Sterker nog: wij zijn een van de meest ervaren bedrijven in de gehele sector. Hierbij bedienen wij zowel particulieren als bedrijven. Dit doen wij door vooral maatwerk te leveren. Nieuwsgierig naar de zonnepanelen die ons bedrijf uit Dordrecht al geplaatst heeft? Lees wat onze klanten vertellen

Zonnepanelen kopen Dordrecht

Direct in Dordrecht zonnepanelen kopen?

Nederland wordt steeds duurzamer. Daarom gaan steeds meer woningeigenaren over op het aanschaffen van zonnepanelen. Logisch, want daarmee worden we allemaal een stuk minder afhankelijk van externe energie. Interesse? De installateurs van Prezon Duurzaam plaatsen graag nieuwe zonnepanelen op uw dak in Dordrecht. Neem daarom gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 078 20 49 098 of door ons contactformulier in te vullen. Wanneer gaat u nieuwe zonnepanelen voor uw pand in Dordrecht kopen?